Vraag of bestelling doorgeven? 075 646 7010

  • 0 producten
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen

Franko levering vanaf €180,00

Een familiebedrijf sinds 1987

Regionale speler

Eigen logistieke bezorgdienst

Alles voor de schoonmaak en veel meer....

Over ons  Saturnus Reinigingssystemen B.V. is meer dan een schoonmaakgroothandel; mede door onze persoonlijke aanpak. Of het nu om een goed advies bij de aanschaf van een reinigingsmachine of een implementatie van een HACCP hygiëneplan gaat, wij helpen u hier graag mee. Kortom.. een serviceverlenende , persoonlijke, groothandel !

Historie en heden van Saturnus . In de jaren tachtig is Saturnus Reinigingssystemen gestart in een bedrijfspand op industrieterrein de Zandhorst te Heerhugowaard. Door groei in het klantenbestand en verruiming van de regio, werd er in 1995 gekozen voor een gunstigere ligging en werd een groter bedrijfspand op Industrieterrein de Koog, gelegen aan de Nieuwe Gouw betrokken. Na 14 jaar was Saturnus rijp om aan nieuwbouw te denken en werd er in 2009 verhuist naar de huidige locatie op de Oude Blaauwweg 3 te Wormerveer ( industrieterrein Noorderveld I ). Vestiging in de (Zaan)streek, waar de eigenaresse/directrice Marian Broerse geboren en getogen is, en tot heden nog steeds woonachtig is, was hierdoor een feit. Heden hebben 4 van de 5 zonen, Sjoerd, Joost, Daan en Bob hun entree gedaan binnen Saturnus, ieder met hun eigen verantwoordelijkheid. Kortom... altijd directe, korte lijnen !... en de 5e zoon ?... dat is Huub...die is nog in opleiding... maar.. ook Huub heeft al te kennen gegeven, Saturnus ambities te hebben.

De locatie Wij verwelkomen u graag op onze locatie aan de Oude Blaauwweg 3. Bij onze afhaalbalie bieden wij u een lekker bakkie koffie/thee aan zodat wij u in een ongedwongen sfeer kunnen adviseren c.q. uw order gereed kunnen maken.

Assortiment Wij zeggen niet voor niets: Alles voor de schoonmaak en veel meer! Naast een ruim assortiment aan reinigingsmiddelen, hulpmaterialen, reinigingsmachines, persoonlijke hygiëne producten, advies en service, leveren wij ook seizoen gerichte producten zoals sneeuwschuivers, strooizout, etc.

Op de juiste manier in gebruik nemen! Het adviseren, offreren en mogen leveren van een reinigingsmachine, het inrichten van een sanitaire ruimte met dispensers, het leggen van een schoonloopmat of werkwagens is één,…maar…dan ? Wij willen dat u tevreden bent met onze materialen en deze op de juiste wijze in gebruik kan nemen. Alle producten en machines die bij het in gebruik nemen moeten worden geïnstalleerd of worden uitgelegd, krijgen de juiste aandacht door middel van een korte instructie. Wij leveren uw werkwagen(s), reinigingsmachine(s), zoals U dat wenst !

Technische dienst Reinigingsmachines hebben net zoals een auto, onderhoud nodig. Wij beschikken over een merkonafhankelijke reparatie en servicedienst met een snelle reactietijd en VCA gecertificeerde monteurs.