• 0 producten
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen

Vraag of bestelling doorgeven? 06 12 76 54 78

 


Door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus is er een enorme run ontstaan op persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s), desinfectiemateriaal en verwante artikelen. De extreme vraag naar desinfectieproducten, disposable latex en nitril handschoenen en  beschermende kleding leidt tot zeer snelle prijsaanpassingen, welke per dag kunnen  verschillen, van onze toeleveranciers. Dit dwingt ons om deze kostenstijgingen op bovengenoemde produkten, met onmiddelijke  ingang, door te berekenen. Wanneer de prijzen weer naar beneden bijgesteld worden, doen wij dit uiteraard ook.


Klik hier voor onze Corona produkten


                                      Alles voor de schoonmaak en veel meer....


Over ons  Saturnus Reinigingssystemen B.V. is meer dan een schoonmaakgroothandel; mede door onze persoonlijke aanpak. Of het nu om een goed advies bij de aanschaf van een reinigingsmachine of een implementatie van een HACCP hygiëneplan gaat, wij helpen u hier graag mee. Kortom.. een serviceverlenende , persoonlijke, groothandel !

Historie en heden van Saturnus . In de jaren tachtig is Saturnus Reinigingssystemen gestart in een bedrijfspand op industrieterrein de Zandhorst te Heerhugowaard. Sinds 2009 zijn we gevestigd op de huidige locatie aan de Oude Blaauwweg 3 te Wormerveer. In de (Zaan)streek, waar de eigenaresse/directrice Marian Broerse geboren en getogen is, en tot heden nog steeds woonachtig is. Heden hebben alle 5 haar zonen, Sjoerd, Joost, Daan, Bob en Huub hun entree gedaan binnen Saturnus, ieder met hun eigen verantwoordelijkheid. Kortom... altijd directe, korte lijnen !...

Assortiment Wij zeggen niet voor niets: Alles voor de schoonmaak en veel meer! Naast een ruim assortiment aan reinigingsmiddelen, hulpmaterialen, reinigingsmachines, persoonlijke hygiëne producten, leveren wij ook advies,service en know-how.

Op de juiste manier in gebruik nemen! Het adviseren, offreren en mogen leveren van een reinigingsmachine, het inrichten van een sanitaire ruimte met dispensers, het leggen van een schoonloopmat of werkwagens is één,…maar…dan ? Wij willen dat u tevreden bent met onze materialen en deze op de juiste wijze in gebruik kan nemen. Alle producten en machines die bij het in gebruik nemen moeten worden geïnstalleerd of worden uitgelegd, krijgen de juiste aandacht door middel van een korte instructie.

Technische dienst Alles heeft onderhoud nodig. Wij beschikken over een merkonafhankelijke reparatie en servicedienst met een snelle reactietijd en VCA gecertificeerde monteurs, voor uw vaatwassysteem, schoonmaakmachines, sanitaire dispensers, wisseling van maandverbandcontainers, linnen handdoekrolautomaten en bruikleen van uw toiletinrichting.