Vraag of bestelling doorgeven? 075 646 7010

  • 0 producten
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen

Franko levering vanaf €165,00

Een familiebedrijf sinds 1987

Regionale speler

Eigen logistieke bezorgdienst

Saturnus is een bewezen leverancier in de schoonmaakbranche met de juiste expertise in huis.

Bekwaam

Op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00. Buiten kantooruren hebben wij een "calamiteiten" nummer beschikbaar.

Bereikbaar

Al ruim 32 jaar een familiebedrijf met hart voor de zaak. Voor iedere situatie hebben wij de juiste oplossing!

Betrokken

Actief sinds 1987, met ons vaste team & het logistieke proces in eigen beheer kunnen wij u perfecte service bieden.

Betrouwbaar

Saturnus levert alles op het gebied van schoonmaak supplies!

Assortiment

Over ons

Saturnus Reinigingssystemen B.V. is meer dan een schoonmaakgroothandel. Mede door onze persoonlijke aanpak, of het nu om een goed advies bij de aanschaf van een reinigingsmachine of een implementatie van een HACCP hygiëneplan gaat, wij helpen u hier graag mee. Kortom, een service verlenende, persoonlijke, groothandel!

Historie en heden van Saturnus

In de jaren tachtig is Saturnus Reinigingssystemen gestart in een bedrijfspand op industrieterrein de Zandhorst te Heerhugowaard. Sinds 2009 zijn we gevestigd op de huidige locatie aan de Oude Blaauwweg 3 te Wormerveer. In de Zaanstreek, waar de eigenaresse/directrice Marian Broerse geboren en getogen is, en tot heden nog steeds woonachtig is. Heden hebben haar man en alle 5 haar zonen, Sjoerd, Joost, Daan, Bob en Huub hun entree gedaan binnen Saturnus, ieder met hun eigen verantwoordelijkheid. Altijd directe, korte lijnen!

Assortiment

Wij zeggen niet voor niets: Alles voor de schoonmaak en veel meer! Naast een ruim assortiment aan reinigingsmiddelen, hulpmaterialen, reinigingsmachines, persoonlijke hygiëne producten, leveren wij ook advies, service en know-how.

Op de juiste manier in gebruik nemen!

Het adviseren, offreren en mogen leveren van een reinigingsmachine, het inrichten van een sanitaire ruimte met dispensers, het leggen van een schoonloopmat of werkwagens is één, maar dan? Wij willen dat u tevreden bent met onze materialen en deze op de juiste wijze in gebruik kan nemen. Alle producten en machines die bij het in gebruik nemen moeten worden geïnstalleerd of worden uitgelegd, krijgen de juiste aandacht door middel van een korte instructie, herhaal trainingen of support op afstand.

Technische dienst

Alles heeft onderhoud nodig. Wij beschikken over een merkonafhankelijke reparatie en servicedienst met een snelle reactietijd en VCA gecertificeerde monteurs, voor uw vaatwassysteem, schoonmaakmachines, sanitaire dispensers, wisseling van maandverbandcontainers, linnen handdoekrolautomaten en bruikleen inrichting van uw toiletten.