• 0 producten
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen

Vraag of bestelling doorgeven? 06 12 76 54 78

 

                                      Alles voor de schoonmaak en veel meer....


Over ons  Saturnus Reinigingssystemen B.V. is meer dan een schoonmaakgroothandel. Mede door onze persoonlijke aanpak, of het nu om een goed advies bij de aanschaf van een reinigingsmachine of een implementatie van een HACCP hygiëneplan gaat, wij helpen u hier graag mee. Kortom, een service verlenende, persoonlijke, groothandel!

Historie en heden van Saturnus . In de jaren tachtig is Saturnus Reinigingssystemen gestart in een bedrijfspand op industrieterrein de Zandhorst te Heerhugowaard. Sinds 2009 zijn we gevestigd op de huidige locatie aan de Oude Blaauwweg 3 te Wormerveer. In de Zaanstreek, waar de eigenaresse/directrice Marian Broerse geboren en getogen is, en tot heden nog steeds woonachtig is. Heden hebben haar man en alle 5 haar zonen, Sjoerd, Joost, Daan, Bob en Huub hun entree gedaan binnen Saturnus, ieder met hun eigen verantwoordelijkheid. Altijd directe, korte lijnen!

Assortiment Wij zeggen niet voor niets: Alles voor de schoonmaak en veel meer! Naast een ruim assortiment aan reinigingsmiddelen, hulpmaterialen, reinigingsmachines, persoonlijke hygiëne producten, leveren wij ook advies, service en know-how.

Op de juiste manier in gebruik nemen! Het adviseren, offreren en mogen leveren van een reinigingsmachine, het inrichten van een sanitaire ruimte met dispensers, het leggen van een schoonloopmat of werkwagens is één, maar dan? Wij willen dat u tevreden bent met onze materialen en deze op de juiste wijze in gebruik kan nemen. Alle producten en machines die bij het in gebruik nemen moeten worden geïnstalleerd of worden uitgelegd, krijgen de juiste aandacht door middel van een korte instructie, herhaal trainingen of support op afstand.

Technische dienst Alles heeft onderhoud nodig. Wij beschikken over een merkonafhankelijke reparatie en servicedienst met een snelle reactietijd en VCA gecertificeerde monteurs, voor uw vaatwassysteem, schoonmaakmachines, sanitaire dispensers, wisseling van maandverbandcontainers, linnen handdoekrolautomaten en bruikleen inrichting van uw toiletten.