Vraag of bestelling doorgeven? 075 646 7010

  • 0 producten
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen

Franko levering vanaf €165,00

Een familiebedrijf sinds 1987

Regionale speler

Eigen logistieke bezorgdienst

Industrie

Industrie

Bij Saturnus vindt u professionele producten voor de industrie. Van disposable kleding, stofmaskers, werkhandschoenen, gehoorbescherming tot krachtige schoonmaakmiddelen, bezems, afvalzakken, hogedruk reinigers en heavy duty schrob-zuig en veegmachines.Persoonlijke beschermingsmiddelen voor de industrie

Iedereen moet zo veilig mogelijk kunnen werken. Persoonlijke beschermingsmiddelen als, hoofdbescherming en de juiste kleding worden dan ook steeds belangrijker en zijn vaak wettelijk verplicht.
Of u nu werkt met scherpe voorwerpen, chemische middelen, op hoogte of juist in de kou.
Wij bieden een compleet assortiment aan PBM’s om risico’s op de werkvloer te beheersen en de kans op letsel of gezondheidsschade te beperken.Schone werkomgeving

Een vieze werkomgeving verhoogt de kans op ongelukken en fouten.
Daarom is een schone en opgeruimde werkplek ook in de industrie belangrijk.
Naast veeg- en schrobzuigmachines voor het schoonmaken van vloeren, hebben we diverse industriële reinigers in ons assortiment voor bijvoorbeeld het reinigen van machines, gereedschap of handen.MVO

Saturnus denkt volop mee met het milieu, zo zijn al onze schoonmaakmiddelen biologisch afbreekbaar, waarvan een groot ook is voorzien van het EU Ecolabel.
We hebben zelfs schoonmaakmiddelen en materialen die cradle to cradle gecertificeerd zijn, zo zorgen wij ervoor dat de kringloop oneindig wordt.
Het hoofdkantoor van Saturnus is nagenoeg energie neutraal d.m.v. zonnepanelen, ons gehele logistieke wagenpark is voorzien van euro 6 motoren om zo min mogelijk uitstoot te garanderen en wij werken onder andere met tochtsluizen bij het laden en lossen van goederen.
Ook scheiden wij ons afval, van al het plastic worden nieuwe afvalzakken gemaakt, oude dispensers worden ingezameld en hiervan worden nieuwe dispensers van geproduceerd, van ons oud papier maken wij nieuw toiletpapier!

Persoonlijk advies

Meer weten? Bel naar 075 - 646 70 10 voor een persoonlijk advies.

Wij komen graag langs om persoonlijk kennis te maken en u te helpen inkopen.
Saturnus kan u het juiste advies geven over de te gebruiken artikelen.
Wij bieden voor iedere wens de juiste oplossing, of uw focus nu ligt op het milieu, de hoogste kwaliteit of het juiste budget.

Bestelsysteem

Met ons online bestelsysteem kunt u vanaf iedere pc, laptop, tablet of smartphone, bestellen.
Werken met een afgeschermd assortiment, budgetten, diverse kostenplaatsen of autorisatie zijn zonder extra kosten mogelijk.
Ook kunt u eenvoudig bestellen vanaf uw eigen bestellijst waardoor u tijd bespaard en bestel-vergissingen voorkomt.