Vraag of bestelling doorgeven? 075 646 7010

  • 0 producten
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen

Franko levering vanaf €165,00

Een familiebedrijf sinds 1987

Regionale speler

Eigen logistieke bezorgdienst

Onderwijs

Onderwijs

Saturnus heeft diverse artikelen voor lage, middelbare als hoge scholen. Wij bieden schoonmaakartikelen en -middelen voor het reinigen van uw sanitaire ruimtes, openbare ruimtes en klaslokalen.
Ook verleent Saturnus de dienstverlening op dameshygiënebakken, luchtverfrissing en schoonloopmatten.
Tevens kunnen we complete sanitaire ruimtes voor u inrichten, van de dispensers tot het toiletpapier, papieren handdoekjes, handzeep, luchtverfrissing en damesverband hygiëne met wisselservice.Sanitaire ruimtes inrichten

We hoeven het belang van een schoon en fris toilet niet uit te leggen. Wij kunnen uw toiletruimtes compleet voor u inrichten, van dispensers en toiletborstels tot afvalbakken, toiletblokken en sanitair reinigers.
Ook verleent Saturnus de dienstverlening op dameshygiënebakken, luchtverfrissing en schoonloopmatten.
Maar we leveren ook het wc papier, de papieren handdoekjes en de handzeep.
Op zoek naar een duurzame oplossing? Ons toilet en handdoekpapier is het eerste cradle 2 cradle toilethygiëne concept ter wereld.
Deze producten worden volledig CO2-neutraal geproduceerd, zowel de dispensers, het hygiënepapier, de zeep en de accessoires. Diverse systemen leveren wij ook in bruikleen zodat u niks hoeft te investeren!MVO

Saturnus denkt volop mee met het milieu, zo zijn al onze schoonmaakmiddelen biologisch afbreekbaar, waarvan een groot ook is voorzien van het EU Ecolabel.
We hebben zelfs schoonmaakmiddelen en materialen die cradle to cradle gecertificeerd zijn, zo zorgen wij ervoor dat de kringloop oneindig wordt.
Het hoofdkantoor van Saturnus is nagenoeg energie neutraal d.m.v. zonnepanelen, ons gehele logistieke wagenpark is voorzien van euro 6 motoren om zo min mogelijk uitstoot te garanderen en wij werken onder andere met tochtsluizen bij het laden en lossen van goederen.
Ook scheiden wij ons afval, van al het plastic worden nieuwe afvalzakken gemaakt, oude dispensers worden ingezameld en hiervan worden nieuwe dispensers van geproduceerd, van ons oud papier maken wij nieuw toiletpapier!

Persoonlijk advies

Meer weten? Bel naar 075 - 646 70 10 voor een persoonlijk advies.

Wij komen graag langs om persoonlijk kennis te maken en u te helpen inkopen.
Saturnus kan u het juiste advies geven over de te gebruiken artikelen.
Wij bieden voor iedere wens de juiste oplossing, of uw focus nu ligt op het milieu, de hoogste kwaliteit of het juiste budget.

Bestelsysteem

Met ons online bestelsysteem kunt u vanaf iedere pc, laptop, tablet of smartphone, bestellen.
Werken met een afgeschermd assortiment, budgetten, diverse kostenplaatsen of autorisatie zijn zonder extra kosten mogelijk.
Ook kunt u eenvoudig bestellen vanaf uw eigen bestellijst waardoor u tijd bespaard en bestel-vergissingen voorkomt.