Vraag of bestelling doorgeven? 075 646 7010

  • 0 producten
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen

Franko levering vanaf €180,00

Een familiebedrijf sinds 1987

Regionale speler

Eigen logistieke bezorgdienst

Specialistische reiniging

Specialistische reiniging

Saturnus levert een compleet assortiment schoonmaakartikelen en reinigingsmiddelen aan specialistische reinigers door heel Nederland.
Van gevel impregneermiddelen, brand en roet reinigers, graffiti removers tot reinigingsmiddelen en coatings voor alle denkbare vloeren.

Advies op maat

Daarnaast bieden we trainingen en demonstraties aan zodat u op de juiste en veiligste manier werkt met de voorgeschreven producten.

Vloeronderhoud

Saturnus heeft een jarenlange ervaring in het vloeronderhoud en daardoor voor elke situatie de juiste oplossing.
Wij kunnen u gratis adviseren en eventueel ook een proefstuk zetten zodat u weet wat u kunt verwachten van onze producten.
Ook is het mogelijk om een meerjarenplan aan te bieden zodat u weet wat de komende 5 jaar de kosten zijn aan uw vloer.

MVO

Saturnus denkt volop mee met het milieu, zo zijn al onze schoonmaakmiddelen biologisch afbreekbaar waarvan een groot deel ook voorzien is van het EU Ecolabel.
We hebben zelfs schoonmaakmiddelen en materialen die cradle to cradle gecertificeerd zijn. Zo zorgen wij ervoor dat de kringloop oneindig wordt.
Het hoofdkantoor van Saturnus is nagenoeg energie neutraal d.m.v. zonnepanelen, ons gehele logistieke wagenpark is voorzien van euro 6 motoren om zo min mogelijk uitstoot te garanderen en wij werken onder andere met toch sluizen bij het laden en lossen van goederen.
Ook gaan we verantwoord om met de afvalstromen, ingezameld plastic wordt omgezet in nieuwe afvalzakken, oude dispensers worden gerecycled naar nieuwe dispensers en van oud papier maken wij nieuw toiletpapier.

Persoonlijk advies

Meer weten? Bel naar 075 - 646 70 10 voor een persoonlijk advies.

Wij komen graag langs om persoonlijk kennis te maken en u te helpen inkopen.
Saturnus kan u het juiste advies geven over de te gebruiken artikelen.
Wij bieden voor iedere wens de juiste oplossing, of uw focus nu ligt op het milieu, de hoogste kwaliteit of het juiste budget.

Bestelsysteem

Met ons online bestelsysteem kunt u vanaf iedere pc, laptop, tablet of smartphone, bestellen.
Werken met een afgeschermd assortiment, budgetten, diverse kostenplaatsen of autorisatie zijn zonder extra kosten mogelijk.
Ook kunt u eenvoudig bestellen vanaf uw eigen bestellijst waardoor u tijd bespaard en bestel-vergissingen voorkomt.